Schoorsteenveger

Geplaatst op

Denkt u eraan om een afspraak te maken voor het schoonmaken van uw schoorsteen??

Nu is het een ideale tijd om uw schoorsteen te laten vegen door een erkende schoorsteenveger. Klik hier om direct een afspraak te maken.

Jaarlijks zijn er honderden schoorsteenbranden die aanzienlijke schade aan woningen veroorzaken. Onderzoek heeft uitgewezen dat 40% van de schoorstenen niet periodiek worden geveegd. Veel mensen staan niet of nauwelijks stil bij het feit dat een schoorsteen onderhoud nodig heeft. Wij zorgen dat  u elk jaar (vrijblijvend) een afspraakkaart krijgt toegestuurd.

Schoorsteenbedrijf De Vogelsangh is een dynamisch schoorsteenbedrijf dat al sinds 1982 bestaat. Al onze werknemers hebben een gedegen opleiding gevolgd bij de ASPB en zijn in het bezit van een diploma gezel schoorsteenveger of meester schoorsteenveger.

Schoorsteenbedrijf De Vogelsangh is niet alleen een schoorsteenveegbedrijf, het bedrijf is ook specialist in schoorsteenbranden, verkoop van kachels en kachelonderdelen. Het komt vaak voor dat we door expertisebureaus  worden benadert om een inspectie van een schoorsteenbrand te formuleren en de bevindingen van de tekortkomingen in het rookkanaal te herstellen.

Wij zijn aangesloten bij de ASPB (Algemene Schoorsteenvegers Patroonsbond), dit is de landelijke organisatie van schoorsteenveegbedrijven en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

aspb logo