BBQ Primo

Te Koop bij schoorsteenbedrijf De Vogelsangh uit Ommen

De BBQ PRIMO, waarschijnlijk de beste bbq ter wereld is bij ons te koop. Schoorsteenbedrijf De Vogelsangh uit Ommen kan u deze bbq compleet aanbieden incl. alle bijbehorende attributen zodat uw gerecht nog beter zal smaken.

De uitstekende kwaliteit van het keramiek, de baanbrekende gedachte achter deze BBQ, zijn uitgesproken ovalen vormgeving (gepatenteerd) en modern uitzicht maken van uw PRIMO BBQ een uitzonderlijk toestel: de volledig ceramische opbouw garandeert u een grote gebruiksvriendelijkheid en een ongekend lange levensduur.

In tegenstelling tot een metalen bbq waarbij de warmte makkelijk door het deksel verdwijnt o.w.v. de warmtegeleiding van het metaal, behoudt de PRIMO BBQ veel langer zijn warmte met een optimale bereiding, meer smaak en een malser en sappiger resultaat tot gevolg. Een PRIMO is een oven en bbq in één. U kunt er vlees, vis, brood, kip, groenten, pizza, speenvarken, desserten enz… mee klaarmaken.

In elk van onze drie modellen van groot naar klein, kunt u bakken, grillen, roken, braden, zelfs op lage temperatuur dankzij een perfect werkende luchtregeling. Er is ook een volledig gamma nuttige PRIMO toebehoren in optie verkrijgbaar bij uw vakhandelaar.

Eigen aan de PRIMO BBQ is de glanzende zwarte emaille laag waar het toestel mee is afgewerkt. Deze laag is loodvrij en laat u toe de PRIMO het ganse jaar door buiten te laten staan. U kunt uw PRIMO BBQ zelfs buiten gebruiken tijdens de wintermaanden. Met de PRIMO organiseert u een fantastische familiebarbecue met Kerstmis of met Nieuwjaar!

Aan de buitenkant wordt de bovenschaal nooit extreem heet waardoor temperatuurschommelingen en barre weersomstandigheden geen invloed hebben op uw kookprestaties en u in alle veiligheid de PRIMO BBQ kunt gebruiken. De perfecte temperatuurregeling zorgt voor een laag verbruik van houtskool.

De PRIMO, een robuuste en uiterst betrouwbare Amerikaanse BBQ, maakt van al uw feesten een echt geslaagde gebeurtenis voor u, uw familie en uw vrienden.

Bent u klaar om een echte BBQ chef te worden? Doe het met een PRIMO BBQ: de garantie voor succes. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezichtig de PRIMO BBQ in onze presentatieruimte of vraag ons inspiratieboek aan.