Wodtke YOKO !

Geplaatst op

We zijn trots om u de prachtige kachel YOKO van Wodkte te kunnen laten zien in onze presentatieruimte.

Wodtke HiClean-Filter® technologie, efficiënt en betaalbaar. Met innovatieve filter materiaal en verfijnde luchtkanalen worden emissies en het brandstofverbruik effectief verminderd, de efficiëntie en warmte-uitwisseling stijgen aanzienlijk.

De vlamkeerplHiClean_Testaat boven de brandkamer is gemaakt van een dieptefilter met keramisch schuim en absorbeert in de startfase de koolstof (zwarte roet) deeltjes. Ofwel de zwarte rook die ontstaat bij het starten van de haard. Wanneer de haard op de juiste vlamtemperatuur komt zullen deze deeltjes weer vrij komen en worden verbrand, het filter brand zichzelf bij elk gebruik weer schoon. Het filter veroorzaakt ook een langere verblijftijd van de verbrandingsgassen op een aanzienlijk hogere temperatuur in de verbrandingskamer, waardoor een duidelijk verbeterde verbranding optreed.

Dit bijzondere filtersysteem is verkrijgbaar in verschillende haarden van Wodtke, tegen meerprijs van nog geen € 100,-. Een beperkte investering voor een hoger rendement en verbeterde emissies voor uw omgeving.

 

   

Wodtke YOKO!

Meer informatie